Managed hosting door True

Apple zet aparte divisie op voor iPod

 

Het Amerikaanse NewsFactor heeft de hand gelegd op een intern memo van Steve Jobs, waarin de topman van Apple een operationele reorganisatie uiteen zet.

Apple gaat haar interne activiteiten reorganiseren rond de productgroepen en zet aparte divisies op voor de ontwikkeling van de iPod en het Macintosh-besturingssysteem. Dit nieuws werd niet openbaar gemaakt, maar werd door Jobs aan de interne staf meegedeeld via een e-mail, die vervolgens uitlekte naar de pers.
Volgens NewsFactor, dat zich baseert op uitspraken van analisten, lijkt het erop dat Apple het success van de iPod wil overhevelen naar de hele organisatie en kan het dit beter doen door de productontwikkeling en de gerelateerde ondersteuningsactiviteiten als aparte divisie op te zetten. ‘De iPod is ongelofelijk populair, ook bij mensen die niet fanatiek achter Apple aan lopen,’ aldus Paolo Pescatore analist bij IDC wireless. ‘Het lijkt erop dat deze reorganisatie ervoor moet zorgen dat dit succes gecontinueerd wordt.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/287747). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.