Managed hosting door True

Avnet tekent overeenkomst met I.R.I.S.

 

Avnet Technology Solutions door I.R.I.S. verkozen als eerste pan-Europese Value Added Distributeur.

Dankzij deze overeenkomst kan Avnet het complete assortiment softwareoplossingen van I.R.I.S., inclusief de programma's die speciaal zijn ontwikkeld voor de markt van intelligente documentherkenning, distribueren en ondersteunen. "De producten van I.R.I.S. vormen een belangrijke aanvulling op het bestaande portfolio voor documentbeheer van Avnet, omdat ze geavanceerde scanfuncties bieden en zich hebben geïntegreerd bij talrijke softwareverkopers, zoals eCopy en Microsoft. Dit zal een werkelijke waarde toevoegen aan ons kanaal omdat onze wederverkopers alle hardware en software die ze nodig hebben voor de ontwikkeling van de beste oplossingen voor documentbeheer, bij één partij kunnen krijgen," vertelt Keith Robinson, directeur EMEA, Document Management Technologies and Wireless & Mobility, Avnet Technology Solutions. "De Europese wederverkopers van Avnet kunnen voortaan end-to-end-oplossingen leveren voor het herkennen en scannen van gegevens. Een extra voordeel is dat de impact van I.R.I.S. in Europa hiermee ook wordt uitgebreid."

Dit is de eerste pan-Europese overeenkomst voor distributie met toegevoegde waarde van I.R.I.S. Deze zal in belangrijke mate bijdragen tot het bereiken van de bedrijfsdoelstellingen, met name een betere ondersteuning van de wederverkopers in heel Europa en de uitbreiding van het aantal wederverkopers. "Wij kiezen voor een partnership met Avnet vanwege hun uitgebreide ervaring op de markt van documentbeheer en hun gevestigde, toegewijde verkoop- en technische teams die over heel Europa zijn verspreid," meldt Bertrand Fontaine, Sales Director, I.R.I.S Products and Technologies. "De bestaande groep wederverkopers van Avnet zal ons helpen ons bereik uit te breiden en de doelgerichte teams in documentbeheer zullen onze bestaande wederverkopers een betere lokale ondersteuning bieden; belangrijke hulpmiddelen die ons bedrijf in staat zullen stellen verder te groeien."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2865122). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.