Managed hosting door True

Imago Group tweede Gold Partner Voipro

 

Na de aankondiging van UTS als de eerste Gold Partner van Voipro, kondigt de specialist op het gebied van hosted voice oplossingen zijn tweede Gold Partner aan.

De Imago Group zal de hosted voice dienst Voi+ gaan distribueren en verwerft hiermee direct de Voipro Gold Partner status. Het van oorsprong Engelse Imago Group richt zich voornamelijk op de distributie van producten op het gebied van audio, video en gerelateerde hardware en is de grootste distributeur van beeldverwerking systemen in Europa. In eerste instantie zal alleen het aangesloten dealer netwerk in de Benelux kunnen profiteren van de uitbreiding van het aanbod. Naar verwachting zullen op korte termijn de UK, Frankrijk en Duitsland ook bediend worden.

Rob Kurver, algemeen directeur van Voipro Nederland, over de toevoeging van Imago Group aan het partner netwerk: "Wij zijn erg content met de samenwerking met een partij als Imago Group met een uitgebreid dealernetwerk, welke niet alleen in Nederland actief is maar ook daarbuiten. Dit biedt ons de mogelijkheid in de toekomst ook activiteiten te ontplooien op de Europese markt."

Een groot deel van de resellers welke zich richt op video toepassingen beschikt niet over specifieke kennis op het gebied van telefooncentrales (PBX). Het aanbieden van telefonie als een dienst kan voor hen een mooie aanvulling zijn. De Imago Group zal haar dealers, in samenwerking met Voipro, waar nodig ondersteunen en trainen op het gebied van de Voi+ telefoniedienst.

Bart Benninga, Business Manager van de Imago Group, over de samenwerking:"Wij zijn al jaren actief in de markt van audio- en videoconferencing producten en zijn wereldwijd de grootste Polycom distributeur. Wij zijn overtuigd van de verdergaande integratie van video en voice in de toekomst. Naast het aanbieden van audio en video over de bestaande telefonie oplossing, zijn onze resellers nu ook in staat added value te leveren door zelf een betrouwbare telefonie oplossing aan te bieden."

Door de koppeling van de audio- en videoconferencing mogelijkheden van de Imago Group en de hosted telefonie dienst van Voipro ontstaat een zeer functionele en betrouwbare totaal oplossing voor telefonie gebaseerd op open (SIP) standaarden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2863383). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.