Managed hosting door True

Distributieovereenkomst Dimension Data en Tele-BS

 

Dimension Data Nederland gaat telecommanagementsoftware van Tele-BS leveren op de Nederlandse markt.

De overeenkomst behelst softwarepakket Calvi, dat door Tele-BS ontwikkeld is voor het telecommanagement in grote organisaties. Calvi biedt controlemogelijkheden voor omvangrijke heterogene PABX- en mobiele netwerken. Hiermee kunnen beheerders de verkeersbelasting en -patronen bewaken, knelpunten in de verkeersafwikkeling signaleren en verbruikskosten in de gaten houden.

Telecommanagement wordt door Dimension Data gezien als een belangrijk aandachtsgebied. Daarom heeft het bedrijf een aparte businessunit die IP-telefonie en oplossingen voor mobiele informatie en communicatie van verschillende leveranciers aanbiedt en implementeert. De keuze van Dimension Data om de Calvi-producten van Tele-BS toe te voegen aan zijn portfolio, ligt volgens een woordvoerder van het bedrijf in lijn met de al eerder ingezette strategie waarbij de onderneming in toenemende mate diensten rondom technische oplossingen biedt. 

Tele-BS volgt met het aantrekken van Dimension Data als voorkeursdistributeur van zijn Calvi-portfolio zijn strategische keuze om zich voornamelijk te gaan toeleggen op de softwareontwikkeling.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/285940). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.