Managed hosting door True

EDS en Getronics willen vaker samenwerken

 

Ict-dienstverleners EDS en Getronics hebben de intentie uitgesproken vaker en intensiever samen te werken bij opdrachten voor werkplekbeheer. Het partnerschap volgt op de hulp die Getronics EDS biedt bij de uitvoering van het uitbestedingscontract met olieconcern Shell.

Branchegenoten Getronics en EDS gaan vaker en intensiever samenwerken. De twee dienstverleners hebben daartoe de intentie uitgesproken, meldt een woordvoerder van Getronics. Het betreft daarbij wel specifiek opdrachten voor werkplekbeheer.

De twee bedrijven spraken het voornemen uit, nadat EDS Getronics had gekozen voor het wereldwijde beheer van negentigduizend werkplekken van olieconcern Shell. EDS sloot onder andere daar voor in maart 2008 een miljardencontract met het oliebedrijf. De samenwerking met Getronics werd pas in december 2008 geformaliseerd en staat te lezen in het jaarverslag van moederbedrijf KPN.

Gezamenlijke offertes
De woordvoerder sluit niet uit dat de twee dienstverleners in de toekomst gezamenlijk op nieuwe projecten offertes schrijven. Ze kan niet zeggen of de partners daar inmiddels mee bezig zijn.

Tot dusver heeft Getronics alleen op kleine schaal samengewerkt met EDS. EDS is sinds 28 augustus 2008 onderdeel van ict-leverancier HP.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2855262). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.