Managed hosting door True

RealOpen krijgt Platinum status Novell

 

RealOpen IT, leverancier van onafhankelijke, op open standaarden gebaseerde automatiseringsoplossingen, heeft van Novell de Platinum WorkGroup and Linux Solution Provider-status ontvangen.

Met deze hoogste graad van erkenning bewijst RealOpen IT haar uitgebreide kennis en expertise van open en enterprise-architecturen. Dankzij deze nieuwe Platinum-partnership kan RealOpen IT gebruik maken van de vele voordelen die deze status biedt. Zowel op technisch niveau als op het gebied van verkoop en marketing geeft de status toegang tot uitgebreide en praktische ondersteuning van Novell.

RealOpen IT is specialist op het gebied van open source vraagstukken met toepassingen gericht op behoud van bestaande ICT-investeringen. Vooral bij onderwijsinstellingen en bedrijven die geïnteresseerd zijn in het combineren van open source toepassingen met onder meer virtualisatie is RealOpen IT een succesvolle implementatiepartner. Mark Peter Mansveld, partner sales director Benelux van Novell: "RealOpen IT heeft sinds de oprichting een enorm talent aan de dag gelegd voor het in huis halen van experts die precies begrijpen op welke manier ondernemingen hun IT-infrastructuur kunnen optimaliseren. Met hun welverdiende Platinum WorkGroup and Linux Solution Provider status heeft RealOpen IT bewezen dat de kennis van de oplossingen van Novell optimaal is. Daarom ondersteunen we ze met veel enthousiasme bij alle Novell-projecten die ze in de toekomst gaan ondernemen."

Bram Haasnoot, algemeen directeur bij RealOpen IT: "De nieuwe Platinum status geeft ons toegang tot speciale condities die een verbreding van de technische ondersteuning en een vermindering van bijvoorbeeld trainingskosten met zich meebrengen. Deze voordelen zijn natuurlijk erg interessant. Maar belangrijker is de nauwe samenwerking op gebied van succesvolle productintroducties, zoals GroupWise 8, die de wederzijdse betrokkenheid bewijzen. Ons streven is om de meest innovatieve techniek zo goed mogelijk in te zetten bij bedrijven en instellingen, dankzij de nieuwe partnerstatus is dit nog beter te realiseren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2850792). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.