Managed hosting door True

'Economische crisis stimulans voor computerverhuur'

 

Kender Thijssen, full service ICT-dienstverlener voor middelgrote en grote ondernemingen, constateert een toename in de vraag naar computerverhuur

Waar Gartner onlangs een teruggang voorspelde in de wereldwijde verkopen van pc's, realiseert Kender Thijssen Computerverhuur sinds de intreding van de kredietcrisis een omzetstijging van 20 procent. "Kender Thijssen is sinds jaar en dag de grootste verhuurder van ICT-apparatuur. Waar in de afgelopen jaren de vraag naar tijdelijke ICT-capaciteit een vlak verloop vertoonde, zien we nu ineens de vraag naar inzet van tijdelijke ICT sterk groeien", aldus Ron Dikhoff, algemeen directeur Kender Thijssen. "Ook de verschuiving van kortlopende verhuur naar langlopende contracten tot één jaar is opmerkelijk. Zo hebben we recentelijk belangrijke verhuurcontracten afgesloten met Rijkswaterstaat en Unesco. De link naar de economische crisis en de terughoudendheid om in kapitaalgoederen te investeren is snel gelegd. ICT is toch een beetje als water uit de kraan. Je hebt het nodig om je business te doen. Projecten voor vernieuwing van de ICT-infrastructuur zijn dan ook in deze tijd een noodzaak. Deze projecten moeten namelijk zorgen voor een kostenbesparing op zowel korte als op lange termijn. Huur wordt daarbij gezien als een toepasselijke financieringsoplossing die ondernemers meer ruimte geeft. Dit horen wij ook letterlijk als reden in de aanvragen die wij van onze klanten binnen krijgen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2847620). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.