Managed hosting door True

HP breidt dienstenprogramma voor partners uit

 

HP heeft het Authorised Business Solution Partner programma (ABSP) gelanceerd voor partners die HP High End Storage-producten willen verkopen.

Naar verwachting zullen zo’n 15 van de grootste HP partners deel gaan nemen aan dit programma en in de grootzakelijke markt de opslagproducten, -diensten en -oplossingen zowel gaan verkopen als installeren.
Na een proefperiode met AAC Cosmos en PQR, waarin met name de levering en installatie van de HP EVA 3000 en EVA 5000 oplossingen werden getest, wordt het ABSP-programma nu in praktijk gebracht. Partners die zich willen kwalificeren zullen intensieve trainingen krijgen. Ook dient de partner aan bepaalde criteria te voldoen, voornamelijk op het gebied van omzet, infrastructuur en expertise. Na certificering krijgen zij toegang tot alle mogelijke informatie en contacten binnen HP om elke vorm van service te leveren uit naam van HP.
Volgens de leverancier biedt het programma voor HP Business Partners ‘meer mogelijkheden tot het leveren van totale oplossingen bij hun klanten’. Gebruikers zijn verzekerd van de door HP gegarandeerde service.
Naast de uitrol van het ABSP programma worden momenteel ook de laatste voorbereidingen getroffen om het Autorised Service Management Partner (ASMP) programma uit te rollen. Dit ASMP-programma stelt de hiervoor geautoriseerde HP business partner in staat om HP Contractual Services direct bij HP in te kopen. De geautoriseerde HP Business partner verkoopt en beheert deze services onder eigen naam en is aanspreekpunt voor de eindgebruiker. Na de introductie van het ASMP-programma op 1 juli 2004 zijn alle voormalige HP en Compaq programma’s gecombineerd in één HP Services partner programma.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/284466). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.