Managed hosting door True

Nieuw partnerprogramma voor Business Objects

 

Business Objects, de leverancier van business intelligence oplossingen die onlangs Crystal Decisions overnam, start een nieuw wereldwijd partnerprogramma dat onderdelen uit de programma’s van Crystal Decisions en Business Objects combineert.

Doel van het gecombineerde programma is een hecht netwerk van meer dan 3.000 partners wereldwijd tot stand te brengen. Business Objects dankt op dit moment veertig procent van haar omzet aan haar partnerkanaal.

De nieuwe partnerstructuur biedt bedrijven diverse mogelijkheden om op een nauwere manier samen te werken met Business Objects. Programma’s voor value added resellers, distributeurs en OEM’s, system integrators en integratiepartners maken er deel van uit. Business Objects maakt in zijn nieuwe partnerprogramma onderscheid tussen Platinum, Gold, Silver en Bronze partners. Bovendien is voor een selecte groep partners het predikaat Global Alliance gereserveerd.

Het nieuwe programma biedt partners toegang tot trainingsfaciliteiten en diverse verkoop-, marketing- en technische informatiebronnen via een wereldwijd partner extranet en online trainingssysteem.

 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/283834). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.