Managed hosting door True

Stojanovic leidt IBM-tak van e-office

 

Petra Stojanovic-van Kan volgt Frans Mandersloot op als directeur voor alle IBM gerelateerde activiteiten binnen e-office. Ze gaf al leiding aan het IBM sales team van de dienstverlener.

Als directeur voor alle IBM gerelateerde activiteiten binnen e-office is Stojanovic-van Kan eindverantwoordelijk voor alle commerciële en de operationele activiteiten van e-office IBM. Tevens draagt ze zorg voor innovatie,  klanttevredenheid, en alle personele aspecten, zoals medewerkertevredenheid,  groeimogelijkheden en opleidingen. Stojanovic-van Kan wordt in haar taken ondersteund door René Rietveld.

"Samen met mijn collega René Rietveld ga ik in mijn nieuwe functie de uitdaging aan op een innovatieve manier succesvol te zijn met het IBM-team. We moeten daarvoor nog meer gebruik maken van de collectieve kennis om gezond te blijven in deze financieel spannende tijden", aldus Stojanovic-van Kan.

Stojanovic volgde de opleiding Technische Bedrijfskunde. Daarna werkte ze veertien jaar bij IBM. Via diverse functies klom ze op tot verantwoordelijke voor de verkoop van IBM software aan grote financiële klanten. Drie jaar geleden maakte ze de overstap naar e-office.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2835769). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.