Managed hosting door True

Drie nieuwe mensen voor Asysco

 

Het Nederlandse Asysco, specialist in mainframe-migraties, heeft drie nieuwe medewerkers aangenomen. De QA-afdeling is versterkt met Jurjen Leinenga en de R&D-afdeling met Clement Nelemans en Allard Peper.

Jurjen Leinenga versterkt de afdeling Quality Assurance van Asysco in de functie van test engineer. Hij richt zich in deze rol op het leveren van kwaliteit van Asysco's migratietechnologie (AMT) LION en maatwerkoplossingen.

Allard Peper treedt binnen de R&D-afdeling in dienst als software engineer. Hij is betrokken bij het verder ontwikkelen van AMT-LION 5.4, waarmee opdrachtgevers van mainframe kunnen migreren naar een Windows-omgeving. Hij zal zich ook gaan richten op het uitbouwen van de C# en .NET-versie.

Clement Nelemans is aangenomen als junior software engineer. Hij is medeverantwoordelijk voor het vertalen van de klantspecificaties naar de vereiste softwareoplossing.

Asysco verwacht dat het aantal medewerkersin de toekomst blijft stijgen vanwege een aantal nieuwe internationale opdrachten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2834232). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.