Managed hosting door True

Upgrade Terremark Enterprise Cloud

 

Terremark Worldwide, leverancier van beheerde IT-infrastructuur-diensten, heeft vandaag zijn meest recente upgrade aan de Enterprise Cloud aangekondigd.

De nieuwe functies omvatten onder andere Dynamic Capacity Management. Hiermee krijgen Enterprise Cloud klanten toegang tot on-demand computing capaciteit met meer flexibiliteit. Dynamic Capacity Management biedt een flexibele "burst mode" voor de op Enterprise Cloud gebaseerde hosting omgevingen, waardoor klanten toegang krijgen tot extra rekenkracht als dat nodig is. De functionaliteit, die real-time kan worden ingeschakeld voor zowel de processorcapaciteit als voor de capaciteit van het interne geheugen, maakt het mogelijk dat klanten pieken in het gebruik op een flexibele en kosteneffectieve wijze kunnen opvangen.

"Met de verbeteringen die wij introduceren heeft de Enterprise Cloud de volgende stap gezet naar een betere controle van de IT-omgeving", aldus Randy Rowland, general manager Managed Hosting Services US van Terremark. "De Enterprise Cloud's combinatie van zeer schaalbare, dedicated cloud computing resources met een real-time burst functionaliteit resulteert in de meest flexibele en economische IT-motor ooit."

Terremark's Enterprise Cloud wordt aangedreven door een verbeterde versie van Terremark's Infinistructure utility computing platform en maakt gebruik van top-tier datacentra en toegang tot een diverse netwerkconnectiviteit. Het hart van de Enterprise Cloud is een eenvoudig te gebruiken webapplicatie waarmee klanten dynamisch servers kunnen uitrollen vanaf een vooraf toegewezen pool van computer resources. Servers kunnen binnen enkele minuten worden geconfigureerd en live gebracht.

Een verscheidenheid aan voorgedefinieerde server configuraties en rollen zijn beschikbaar voor Microsoft Windows-, Linux- en Solaris-besturingssystemen. Plug-and play bandbreedte is op afroep beschikbaar met een keuze uit meer dan 160 wereldwijde telecommunicatienetwerken.

De portaalsite biedt ook een volledige rapportage-interface waarmee de klant direct inzicht heeft in het gebruik van de resources en de prestaties van de applicaties die daar op draaien.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2831577). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.