Managed hosting door True

Modulair Info en Easy Access Software integreren activiteiten

 

De development-activiteiten van Modulair Info Groep uit ’s-Hertogenbosch en Easy Access Software uit Nijkerk zijn samengegaan onder de naam Modulair Easy Access.

Door de handen ineen te slaan ontstaat een zeer complete logistieke onderneming met een breed productenaanbod voor Exact gebruikers. Modulair Info Groep, onderscheidt zich van andere Exact Software Centers, door haar logistieke softwareoplossing Pick-IT (een volledig met Exact geïntegreerde barcodeoplossing). Easy Access Software geniet vooral bekendheid als leverancier van het Warehouse Management Systeem Easy Logistics. Door de krachten te bundelen kan Modulair Easy Access de complete Exact markt bedienen. Kleine tot middelgrote bedrijven die gebaat zijn bij het automatiseren van de fysieke goederenstroom met behulp van barcodescanners kunnen aan de slag met Pick-IT. Voor de middelgrote tot grote ondernemingen is de WMS-module Easy Logistics interessant om goederenbewegingen, met of zonder barcodes, te verwerken. Een aantrekkelijke oplossing voor branches waar pallet- en locatiebeheer essentieel is. Modulair Easy Access bestaat uit 20 medewerkers en zal vanuit Nijkerk en Den Bosch de logistieke Exact-markt bedienen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2831). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.