Managed hosting door True

Nieuwe kanaalmanager voor OKI

 

Printerfabrikant OKI Printing Solutions heeft Andreas Wilsterman benoemd tot sales manager channels & distributie. OKI wil volgens managing director Frank Akihary meer slagkracht en heeft daarom ook een nieuwe marketing manager aangesteld; Marja Dieben.

"Met de benoemingen van Wilsterman en Dieben verzekeren wij ons van extra slagkracht die zal zorgen voor de verdere positionering van OKI in de Benelux markt", zegt managing director Frank Akihary. Beide nieuwe managers zijn sinds 1 januari actief in hun nieuwe functie.

Sales manager channels en distributie Andreas Wilsterman werkt sinds 2006 voor OKI. Hij begon bij de vendor als account manager. In het verleden werkte hij in de telecombranche. Daar deed hij ervaring op met indirect zaken doen. Hij was namelijk onder meer verantwoordelijk voor het opzetten van het indirecte B2B-verkoopkanaal bij UniqueAir.

Marja Dieben komt van Sagem Mobiles Benelux, waar ze marketing manager was.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2828792). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.