Managed hosting door True

Management buy-out bij Telindus Portugal

 

Belgacom-dochter Telindus Groep heeft alle aandelen van Telindus Portugal verkocht aan João Verissimo, de voormalige directeur ad interim van het filiaal.

Net zoals de vestigingen in China en Hong Kong, Hongarije, Duitsland, Italië, Thailand, Zweden en Zwitserland, werd Telindus Portugal van de hand gedaan omdat de Telindus-activiteiten er te kleinschalig waren om een filiaal in Portugal te behouden. In Portugal zal het nieuwe bedrijf nog ten minste tot midden 2009 zijn activiteiten onder de naam 'Telindus' voortzetten. Nadien blijft de firma een bevoorrechte partner.

Volgens Telindus past de verkoop van Telindus Portugal binnen de strategie van Telindus International. Die mikt erop de rentabiliteit van de activiteiten in de 5 'kernlanden' naast België - het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Nederland en Luxemburg - te verhogen en partnerships af te sluiten met sterke lokale spelers in andere landen.

Om zijn positie in het buitenland verder te verstevigen zal Belgacom het technologieplatform Explore ook uitrollen die 5 kernlanden "om zo internationale klanten de toegang te geven tot alle diensten van de Belgacom Groep".

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2825340). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.