Managed hosting door True

Redelijk jaar voor Tech Data

 

Distributeur Tech Data heeft een redelijk jaar achter de rug, zegt directeur Erwin Berkhuysen. Volgens hem profiteert Tech Data ervan dat het op heel verschillende markten actief is.

"Voor ons is 2008 in een groot aantal opzichten een goed jaar geweest", zegt Erwin Berkhuysen, directeur van Tech Data. "We hebben relatief weinig last ondervonden van de economische situatie. Dat komt onder meer doordat we op heel diverse markten actief zijn. Daardoor zijn we goed in balans en hebben we een goede spreiding van bedrijfsrisico's."

Berkhuysen zegt meer te merken van de kredietcrisis in de consumentenmarkt dan in de zakelijke markt. "We merken wel dat er een neerwaarts beeld is in de aanschaf van printers en lcd-schermen. Maar dat betreft vooral de producten voor consumenten. In het zakelijke segment doen we nog altijd goede zaken."

Er vallen zakelijk zelfs nog heuse groeimarkten aan te wijzen volgens Berkhuysen. "In de server- en storagemarkt bijvoorbeeld zien we een duidelijke groei op de midrange-producten."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2819701). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.