Managed hosting door True

BAS Distributie niet tevreden over 2008

 

Steven Bakker, CEO van de BAS Group, is niet tevreden over 2008. BAS Distributie heeft dit jaar volgens hem meer orders gehad dan ooit maar houdt daar door prijserosie en de kredietcrisis minder geld aan over den verwacht.

Steven Bakker had "meer verwacht" van 2008. "We hadden ingezet op een omzetstijging. Die hebben we niet gerealiseerd."

De omzet van BAS Distributie is volgens Bakker niet alleen door de kredietcrisis lager uitgevallen dan gedacht. "Het houdt ook verband met de prijserosie die al jaren in gang is en steeds weer blijkt toe te slaan." In het magazijn van BAS is volgens Bakker dit jaar juist een record aantal orders omgezet.

Bakker is ervan overtuigd dat collega-distributeurs het net als BAS zwaar hebben. "Er wordt niet heel open over gesproken maar volgens mij halen veel distributeurs hun eigen budgetten niet."

Ook veel resellers hebben moeite het hoofd boven water te houden. "Ik zie vaak cijfers voorbijkomen van zelfstandige resellers die zaken met ons doen. Het is redelijk bedroevend wat ik dan zie, kan ik vertellen. Veel van onze afnemers hebben het al jaren moeilijk en het tij zit ze nu helemaal niet mee."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2814579). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.