Managed hosting door True

'Aantal faillissementen neemt toe'

 

Henk Snijders, directeur van ETC, ziet het aantal faillissementen onder resellers toenemen. Distributeurs zijn op hun hoede en stellen kredietlimieten naar beneden bij.

"Betaaltermijnen van onze klanten lopen steeds vaker uit", stelt Snijders. "We nemen steeds meer tijd voor de controle van de kredietwaardigheid van onze resellers en stellen onze kredietlimieten scherper. Je kunt er niet meer vanuit gaan dat een bedrijf dat zijn rekeningen een half jaar geleden probleemloos kon betalen dat nu nog kan."

ETC deed zaken met het onlangs failliet gegane Shops at Work. Veel meer dan dat wil Snijders niet vertellen. "We kunnen wel van alles roepen maar ik vind het niet kies om over individuele mensen of bedrijven te praten. Wij doen op basis van vertrouwelijkheid zaken en beschamen het vertrouwen van onze relaties niet, ook niet als ze failliet gegaan zijn."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2807135). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.