Managed hosting door True

CDG distribueert Secure Computing

 

Distributeur CDG tekent een distributiecontract met Secure Computing voor de distributie van SaveWord voor Citrix MetaFrame.

Secure Computing Corporation, fabrikant van o.a. de Sidewinder Firewall en SmartFilter, heeft specifiek voor ’SafeWord for Citrix MetaFrame’ een distributie contract met CDG Europe getekend. SafeWord for Citrix voegt sterke authenticatie toe aan iedere Citrix implementatie en identificeert gebruikers die toegang verkrijgen tot MetaFrame applicaties. SafeWord for Citrix biedt security aan de hand van ‘one-time only pass-code’ genererende hardware tokens. SafeWord for Citrix elimineert het risico van buitenstaanders die paswoorden stelen, kopiëren of hergebruiken. SafeWord for Citrix is speciaal ontwikkeld voor Citrix MetaFrame, het voorziet in complete integratie binnen Citrix MetaFrame, NFuse, Citrix MetaFrame Secure Access Manager en Microsoft Active Directory. Met name het gebruikersgemak voor beheerders en gebruikers, de eenvoudige installatie en de lage investeringen maken SafeWord for Citrix tot een logische keuze voor veel organisaties.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2801). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.