Managed hosting door True

Samenwerking Informatica en IBM

 

Informatica Corporation, aanbieder van data integratie en business intelligence software, heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf deelneemt aan het ISV (Independent Software Vendor) Advantage Initiative van IBM.

Dit programma biedt onafhankelijke softwareleveranciers de nodige (marketing)technische ondersteuning om te kunnen inspelen op de specifieke IT-behoeften van het Midden- en Kleinbedrijf in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

 

Door Informatica PowerCenter, PowerAnalyzer en PowerExchange te implementeren op het IBM eServer-platform en daarbij gebruik te maken van IBM WebSphere (software voor een internetinfrastructuur), DB2 Universal Database en Linux zegt Informatica zich sneller en doeltreffender te kunnen uitbreiden op de MKB-markt dan mogelijk zou zijn met een eigen platform.

 
Het ISV Advantage krijgt administratieve ondersteuning van PartnerWorld for Developers, de developer-resource voor IBM Business Partners. Dit is een wereldwijd programma dat softwareontwikkelaars helpt om bredere markten te bereiken, de zakelijke kosten te verlagen en producten sneller op de markt te krijgen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/278371). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.