Managed hosting door True

BBeyond lanceert datacenterdiensten

 

BBeyond breidt portfolio opslagdiensten uit met co-locatie en speelt hiermee in op de groeiende behoefte aan veilige dataopslag. Met deze service kan het MKB zijn server-, netwerk- of telecomapparatuur onderbrengen in een streng beveiligd en 24/7 bewaakt datacenter.

Contracten, facturen en andere belangrijke documenten worden steeds vaker alleen digitaal bewaard. Ook e-mailverkeer is doorgaans alleen op de server terug te vinden. Om geen essentiële data te verliezen is het noodzakelijk deze op de juiste manier op te slaan en te beveiligen. Het belang hiervan wordt onderstreept in het onderzoek Dutch Predictions 2008 voor de TMT-markt van Deloitte. Uit dit onderzoek blijkt dat de hoeveelheid gegevens die jaarlijks wordt toegevoegd aan het digitale universum in 2010 meer dan verzesvoudigd zal zijn.

Eerder dit jaar kwam BBeyond al met een antwoord op de enorme toename van data en de groeiende behoefte aan beveiligde opslag met zijn Online Back-up dienst. Dit portfolio wordt nu uitgebreid met de co-locatie oplossing die bedrijven de mogelijkheid biedt om servers, netwerk- of telecomapparatuur veilig te stellen in een compleet managed datacenter. BBeyond maakt hierbij gebruik van het datacenter van TelecityGroup.

Dit datacenter is voorzien van de laatste technologie op het gebied van redundante stroomvoorziening, klimaatbeheersing en beveiliging. Daarnaast hebben gebruikers dag en nacht toegang tot de server. Klanten van BBeyond hoeven met deze service zelf geen hoogwaardige computerruimtes meer te beheren op eigen locatie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2779979). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.