Managed hosting door True

StartReady en Interoute lanceren UC-oplossing

 

Interoute, beheerder van een Europese netwerk voor spraak en data en StartReady, leverancier van Microsoft appliances, kondigen een strategische samenwerking aan.

Hierdoor kunnen MKB-bedrijven Unified Communications oplossingen gemakkelijker implementeren en kunnen aanzienlijke kostenbesparing worden gerealiseerd.

StartReady levert appliances op basis van Office Communications Server 2007 (OCS), het Unified Communications (UC) platform van Microsoft. Appliances bundelen hardware en software tot één eindproduct, hetgeen de implementatie aanzienlijk vereenvoudigt. De UC-appliance van StartReady verbindt e-mail, telefonie, videoconferencing en instant messaging met elkaar. Het product ondersteunt nieuwe vormen van locatie-onafhankelijke samenwerking en maakt zakelijke communicatie goedkoper en efficiënter. De combinatie met de wereldwijde dekking van Interoute en het VoIP platform Interoute One biedt aanvullende voordelen. Interoute heeft een directe koppeling met OCS, waardoor een extra investering in een gateway overbodig wordt. Hierdoor verloopt de implementatie nog eenvoudiger, sneller en dus goedkoper.

Berend-Jan van Maanen, country manager Benelux en Nordics bij Interoute: ‘Wij zien dat telefonie en IT steeds dichter bij elkaar komen en dat daardoor het nieuwe werken realiteit is geworden. Voor middelgrote organisaties is de kostendrempel ook lager geworden door de filosofie van Startready. Kosten voor hardware, software, installatie, configuratie, beheer en beveiliging zijn in de prijs inbegrepen. De investering valt daarmee lager uit.'
Efficiënte en flexibele werkwijzen optimaliseren de werkprocessen en stroomlijnen de communicatie tussen collega's en leveranciers, al dan niet op verschillende internationale vestigingen. De combinatie van StartReady's Appliances en het VoIP-platform InterouteOne, brengt UC voor het MKB onder handbereik.

Lucas Wensing, algemeen directeur van StartReady, is positief over de samenwerking: ‘Interoute heeft een professioneel glasvezelnetwerk dat een wereldwijde dekking kent. Klanten kunnen daarmee direct geld besparen door goedkoper te bellen. Het unieke van Interoute One is dat de directe integratie met OCS geen eigen gateway meer vereist. De connectie via Interoute is daardoor gemakkelijker te realiseren. Klanten kunnen die voordelen nu zelf ervaren middels een gratis outbound demo account van InterouteOne. Daarmee bewijst het product zichzelf.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2774761). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.