Managed hosting door True

PC-WARE laat 'positieve omzetgroei' zien

 

De moedermaatschappij van PC-WARE, gevestigd te Leipzig, heeft in een persbericht de resultaten van het eerste halfjaar in het boekjaar 2008/2009 bekendgemaakt.

Zoals de verwachting was vanuit het Management Board, laten de cijfers van het eerste half jaar van de PC-WARE Groep een gematigde groei zien. Rekening houdend met de aangekondigde economische terugval en de traditioneel minder sterke resultaten gedurende de zomermaanden, is het management tevreden met de gerealiseerde omzetgroei van 20,7% tot 396 miljoen euro. PC-WARE ziet de toekomst positief tegemoet.

Terwijl een groei in de omzet, evenals een groter marktaandeel gerealiseerd zijn, liepen de marges in vergelijking met vorig jaar licht terug. Afgezien van een minder economisch klimaat, verwacht het management in het traditioneel sterke derde kwartaal dat de groei zich doorzet, mede door de sterke kapitaalverbetering dankzij de financiële injectie door de Raiffeisen Groep. PC-WARE zal zich blijvend inzetten om de korte en middellange doelen, die het zichzelf gesteld had, te realiseren. Gezien de onzekerheid waarin de wereldeconomie zich op dit moment bevindt, ligt het voor het management niet voor de hand om een specifieke verwachting van de resultaten van het komende half jaar af te geven.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2772106). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.