Managed hosting door True

Imation breidt dienstenpakket uit met trainingen

 

Imation biedt voortaan op verschillende plaatsen trainingen aan voor de juiste behandeling van tapes in datacentra. Daarnaast onderzoekt de aanbieder van opslagmedia desgewenst de luchtkwaliteit in omgevingen waar met hoogwaardige, gevoelige opslagtapes wordt gewerkt.

Het nieuwe aanbod is een uitbreiding op het dienstenpakket dat Imation aanbiedt bij haar complete en merkonafhankelijke tapeproductlijnen. Imation is leverancier van magnetische en optische, verwisselbare opslagmedia en heeft meer dan vijftig jaar ervaring in tape-ontwikkeling en –fabricage.

Doel van de trainingen die Imation verzorgt voor de juiste behandeling van tapes in geautomatiseerde tape-opslagomgevingen, is een verbeterde betrouwbaarheid en prestatie van tapecartridges en daarmee het drukken van de kosten en de verhoging van het rendement. De cursussen worden gegeven in de Imation-kantoren in Nederland en Frankrijk, of op locatie bij de klant.

 

Imation biedt voortaan tevens objectief onderzoek aan voor het meten van de zuiverheid van de lucht in datacentra. De resultaten geven de risico’s aan en bevatten aanbevelingen ter verbetering van de toestand. Dankzij het onderzoek kunnen datacentra de tapeprestaties en de betrouwbaarheid van de databibliotheek optimaliseren. De luchtkwaliteit kan door Imation worden onderzocht, maar ook door ervaren eindgebruikers zelf, met behulp van apparatuur die Imation ter beschikking stelt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/276637). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.