Managed hosting door True

Brandriet directeur Innovadis Groep

 

Marcel Brandriet is sinds 1 november algemeen directeur van Innovadis Groep in Enschede, aanbieder van internetoplossingen.

Naast zijn taken als algemeen directeur zal Marcel Brandriet zich met name richten op de commerciële roll-out van het complete portfolio en een verdere uitbouw van de verschillende werkmaatschappijen.

Onder Innovadis Groep vallen de volgende werkmaatschappijen; Gladior B.V. en GmbH, Indenty B.V. met als kernactiviteit zoekmachine marketing en Innovadis B.V, met als kernactiviteit het ontwikkelen en implementeren van Web portalen.

Bij Innovadis Groep werken zeventig mensen. De fundering voor Innovadis Groep werd ruim vijftien jaar geleden gelegd met de oprichting van Innovadis. Gladior B.V. en Indenty volgden vijf jaar later en hebben inmiddels ruim tien jaar ervaring met zoekmachine marketing. De verschillende werkmaatschappijen zijn onlangs onder Innovadis Groep geplaatst omdat er op deze manier meer marktsynergie gecreëerd wordt door een gezamenlijk optreden in de markt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2763851). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.