Managed hosting door True

SAP zoekt nieuwe Business One-resellers

 

De Nederlandse verkooptak van SAP wil overeenkomsten sluiten met wederverkopers van concurrenten. De nieuwe loot van de erp-leverancier heeft grootse plannen om zo de verkoop te stimuleren van het pakket SAP Business One.

De MKB-tak van SAP heeft in Nederland al overeenkomsten met zeventien resellers. De onderneming streeft ernaar dat dit er uiteindelijk dertig worden. Met name in Noord-Nederland en in de randstad zoekt René Zwezerijn, sinds begin dit jaar de directeur van de nieuwe midden- en kleinbedrijf-poot van SAP, nog naar nieuwe contacten. 
 
Zwezerijn verwacht geen problemen met resellers die tevens concurrerende pakketen aan de man proberen te brengen. "Natuurlijk hebben we respect voor die bestaande klanten. De partners willen contact met ons omdat we nieuwe klanten aanbrengen. Er zijn nou eenmaal bedrijven die een reden hebben om niet met bijvoorbeeld Exact te werken of die een breder pakket willen gebruiken." Hij verwacht de meeste klanten te werven bij die midden- en kleinbedrijven die nu nog steeds werken met Microsofts MS-DOS.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/276298). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.