Managed hosting door True

Livingston laat klant per print betalen

 

Livingston, dienstverlener op het gebied van verhuur van computersystemen, introduceert Teller-Tik, een nieuw betaalconcept voor printers.

Volgens dit concept betalen klanten alleen de variabele kosten van een geprinte pagina. De kosten voor de printer, de cartridges, service en onderhoud worden niet apart in rekening gebracht.

Klanten krijgen op deze manier de mogelijkheid te betalen naar gebruik, zonder investeringen of verplichtingen als bijvoorbeeld een minimale huurperiode. Service en onderhoud van de apparatuur zijn tevens inbegrepen. Betaling vindt een keer per maand plaats via de configuratiepagina van de printer. Deze moet worden gefaxt en afhankelijk van het aantal prints wordt de prijs berekend.

Ewit Roos, algemeen directeur bij Livingston: 'Met dit nieuwe concept spelen we in op de huidige markt, waarin investeren in nieuwe apparatuur vaker op de lange baan wordt geschoven. Klanten kunnen met Teller-Tik gebruikmaken van de nieuwste apparatuur, zonder te hoeven investeren.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/274386). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.