Managed hosting door True

Samenwerking Brabantse MBS-specialisten

 

GAC Business Solutions en SBA, twee Brabantse specialisten in het aanbod van Microsoft Business Solutions, trekken voortaan gezamenlijk op.

GAC, met name sterk in Navision en CRM, en SBA, dat zich toelegt op Axapta-solutions, denken samen een grotere doelgroep te kunnen bereiken. De twee bedrijven bestempelen zichzelf in een verklaring als 'de krachtigste dienstverlener in Microsoft Business Solutions'.

 

'Reden van de intensieve samenwerking is marktgericht: het portfolio van beide bedrijven samen biedt channel-brede oplossingen en maakt de alliantie voor een grotere doelgroep interessant. Voor zowel GAC als SBA geldt dan ook dat de schaalvergroting die door de samenwerking ontstaat, een positief effect heeft op de concurrentiepositie in de MBS-markt. Het is in de huidige markt een kwestie van eten of gegeten worden. Met deze alliantie maken we heel duidelijk aan welke kant van de streep we staan', aldus Erik van Driel en Peter Zacht, respectievelijk managing director van GAC en SBA aangeven.

 

Met vestigingen in Oostelbeers, Venlo, Almelo, Assen en Gouda is GAC Business Solutions naar eigen zeggen de grootste Microsoft Certified Business Solutions Partner in de Benelux.  SBA ontwikkelde van 1979 tot 1999 zelfstandig software voor groothandelsbedrijven. Vanaf 1 januari 2000 is het Waalwijkse bedrijf system-integrator voor Axapta-solutions met een focus op groothandelsbedrijven in het algemeen en op automotive, verf-, bouw&sanitair en commodity trade in het bijzonder.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/274373). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.