Managed hosting door True

ISIT neemt DataFort van Decru op in portfolio

 

ISIT wordt de eerste storage reseller van Decru in de Nederland. De storagespecialist uit het Gooi gaat Decru´s DataFort-apparatuur verkopen.

Met de DataFort-apparatuur van Decru worden opgeslagen bestanden gecodeerd waardoor ze onleesbaar worden voor niet geautoriseerde gebruikers.


'We zijn al geruime tijd op zoek naar security-oplossingen die nauw aansluiten op ons storage productportfolio', aldus Tony Archidona, woordvoerder van ISIT. 'Decru biedt een aantal ‘unique selling points’ op het gebied van databeveiliging en data-encryptie en sluit daarmee goed aan op onze eisen. Daarnaast is het een gebruiksvriendelijk product met een appliance benadering, waardoor het eenvoudig in te bedden is in onze eigen organisatie en die van onze klanten.' 

Met de DataFort-apparatuur van Decru kan data op elk soort storage- of back-upomgeving worden beveiligd. De gebruikte encryptietechnologie werkt niet aan de rand van het netwerk, zoals firewalls dat doen, maar in het gehele netwerk. Opgeslagen gegevens worden grondig gecodeerd en alle gegevens lopen via beveiligde hardware. De apparatuur is geschikt voor zeer snelle netwerken, dankzij de snelle versleuteling en decodering.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/274346). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.