Managed hosting door True

Samenwerking Mitel en Ingram Micro

 

Ingram Micro en Mitel Benelux hebben een strategische samenwerkingsovereenkomst getekend. De twee gaan onder meer VoIP-producten aanbieden aan HP ProCurve-gebruikers.

Ingram Micro Networking Services, de in high-end netwerkoplossingen gespecialiseerde business unit, zal de Mitel 3300 ICP, 3100 ICP IP communicatie servers, de Mitel 5200 IP telefoonserie en de Mitel 6010 thuiswerkoplossing gaan leveren.

 

Het is de intentie om in de nabije toekomst de samenwerking uit te breiden met de distributie van de Mitel-producten via Ingram Micro België en Ingram Micro Duitsland. Dankzij de samenwerking zullen Ingram Micro en Mitel geavanceerde VoIP-communicatietoepassingen kunnen leveren aan klanten die onder meer gebruik maken van de HP ProCurve netwerkoplossingen.

 

Beide bedrijven hebben al een afzonderlijke relatie met HP. Ingram Micro distribueert en levert toegevoegde waardediensten op het HP netwerk portfolio. Mitel heeft een wereldwijde alliantie met HP; zowel op technisch als op marketinggebied wordt intensief samengewerkt met de HP ProCurve organisatie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/274333). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.