Managed hosting door True

Magnus Holding neemt Microsoft Partner ETX over

 

Magnus Holding heeft een principeakkoord bereikt over de overname van ETX, specialist op het gebied van gegarandeerde softwareontwikkeling op het Microsoft-platform.

Via werkmaatschappijen Magnus en Qurius richt Magnus Holding zich momenteel op business- en IT-consulting en de realisatie van bedrijfsoplossingen op basis van standaardpakketsoftware zoals SAP en Microsoft Business Solutions. Hieraan voegt Magnus middels het specialisme van ETX op het gebied van maatwerk- en integratiesoftware toe. De acquisitie van het in Rijswijk gevestigde bedrijf zal het aantal medewerkers van de Magnus-groep op ongeveer 200 brengen.
‘ETX is als Microsoft Gold Partner gespecialiseerd in maatwerkapplicaties op het .NET-platform,’ zegt Fred Hermans, CEO van Magnus Holding. ‘Fundament onder de ontwikkelactiviteiten is de onlangs door Microsoft als eerste in Nederland gecertificeerde ETX SoftwareStraat.NET. ETX is met name succesvol in de media-, zorg- en telecommunicatiesector en is daarmee uitstekend complementair aan onze reeds bestaande sectoren van focus.’
De koopsom wordt voldaan in aandelen B Magnus Holding N.V., waarvan het aantal voor een deel afhangt van de resultaten van ETX in 2004.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/274289). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.