Managed hosting door True

Bell Micro opent Invu-center

 

Distributeur Bell Micro heeft in Almere een demonstratie- en trainingscentrum ingericht voor de documentmanagement software van Invu. Daarmee kan het bedrijf resellerondersteuning opvoeren, kort na zijn aanstelling als distributeur.

Bell Micro in Almere is sinds februari distributeur van Invu en maakt nu ruimte vrij voor demonstraties of een seminar voor klanten van resellers. Ook is de locatie beschikbaar voor ‘proof of concept' simulaties en het verzorgen van Invu trainingen.

Joost van 't Hullenaar, European business manager van Invu zegt: "Voor de verdere marktontwikkeling is het van groot belang dat zowel de medewerkers van resellers als hun klanten Invu zelf ervaren. Verder is het een gunstige locatie voor de uitbreiding van onze trainingscapaciteit."

Han de Bruyn, business unit manager van Bell Micro geeft aan dat het Invu demonstratiecentrum een belangrijk onderdeel is van Bell Micro's ‘value added' distributiestrategie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2741819). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.