Managed hosting door True

Ctac breidt dienstenportfolio uit

 

SAP-specialist Ctac in Den Bosch breidt zijn dienstenportfolio uit met twee Dynamics-bedrijfsoplossingen van Microsoft. Het gaat om Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision) voor Enterprise Resource Planning, en Microsoft Dynamics CRM voor klantrelatiemanagement.

Ctac zegt hiermee op de toenemende vraag bij klanten naar bedrijfssoftware in te spelen. Ctac combineert de Microsoft Dynamics CRM-oplossing met zijn SAP-oplossingen voor het mkb. Met Microsoft Dynamics NAV richt Ctac zich op klanten of sectoren waar een SAP-implementatie meestal te omvangrijk of complex is.

De bedrijfssoftware van Microsoft is volgens Ctac een belangrijke aanvulling op het bestaande portfolio voor het midden- en kleinbedrijf: "Er bestaat bij een groot deel van de Ctac-klanten behoefte aan bedrijfssoftware die goed past bij de omvang van hun bedrijf of de sector waarin ze opereren. Voor deze groep is een SAP-implementatie in de regel organisatorisch of financieel niet haalbaar. Microsoft Dynamics NAV is dan een goed alternatief. Dat geldt ook voor Microsoft Dynamics CRM, dat deze bedrijven een goede combinatie biedt van functionaliteit en gebruiksgemak."

"Dankzij onze unieke kennis van SAP-omgevingen zijn wij in dit verband onder meer in staat om Microsoft Dynamics CRM probleemloos te koppelen aan SAP, waardoor er voor klanten één geïntegreerde oplossing ontstaat. Daarmee kunnen zij hun bedrijfsprocessen, inclusief het klantrelatiebeheer, optimaliseren", zegt Bart Hogendoorn, ceo van Ctac.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2738537). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.