Managed hosting door True

Extended Systems wordt 'Gold' partner van palmOne

 

Extended Systems heeft de ‘Gold’-status bereikt in het partnerprogramma van palmOne.

Extended Systems levert mobiele applicaties voor de zakelijke markt. De toekenning van de ‘Gold’-status, de hoogst haalbare partnersstatus van palmOne, werd bekend gemaakt door Todd Bradley, CEO van PalmOne. De bedrijven werken al enige jaren nauw samen op het gebied van marketing, verkoop en diensten. Extended Systems bereikte het hoogste partnerniveau dankzij haar ‘kennis, klantgerichtheid en klantenservice.’
‘Extended Systems staat bekend om haar eersteklas oplossingen en de beste ondersteuning op het gebied van handheld-computers,’ zegt Michael Sing, verkoopmanager zakelijke markt van palmOne. ‘We belonen de inzet van het bedrijf zowel op het gebied van verkoop als van integtratie met palmOne handhelds, mobiele producten en applicaties met de “palmOne Gold Partner Pledge”.’ Volker Romer, verkoopmanager van Extended Systems is ‘verrukt’ met de partnerstatus, dankt deze aan de eigen partners die applicaties ontwikkelen op basis van het OneBridge-platform van Extended Systems.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/273836). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.