Managed hosting door True

Netgear opent vestiging in de Benelux

 

Netgear heeft in Rotterdam een kantoor geopend voor de Benelux-regio dat onder aansturing komt te staan van country manager Michel van den Berg.

Netgear, leverancier van netwerkproducten voor middelgrote en kleine organisaties en thuisgebruikers, wil met de lokale vestiging de verdere groei van het dealerkanaal in de Benelux-regio stimuleren en ‘het grote marktpotentieel in deze regio optimaal benutten’.
Michel van den Berg, de nieuwe country manager van Netgear Benelux, was voorheen onder andere werkzaam als country manager Benelux voor Micrografx, sales manager Benelux & Nordics voor Microtek en sales manager Benelux, Nordics en ROE voor Handspring. Van den Berg zal zich vooral richten op het verder versterken van de relaties met het bestaande distributiekanaal en het leggen van nieuwe relaties met resellers. De netwerkproducten van Netgear, waaronder routers, switches, kabel/ADSL-routers en draadloze netwerkapparatuur, worden in Nederland momenteel gedistribueerd door Azlan, TechData en Actebis.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/273732). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.