Managed hosting door True

Televersal haalt hoge Siemens certificering

 

Televersal heeft binnen het Siemens GO Forward certificeringprogramma de uitgebreidste certificering behaald voor het SME segment.

Televersal zegt met deze certificering een echte Value Ad Distributeur zijn met kennis van zaken op het gebied van Open Communications, Customer Interaction en Mobility oplossingen.

Go Foward! legt de focus op het leveren van expertise en services richting de partners en staat de partners toe om het brede en sterke productportfolio van Siemens volledig te benutten. Gecombineerd met de advisering en distributie van gerenommeerde merken als o.a. Advitronics, AltiGen, BoXIt, Fasttel, GN Netcom, Huawei, Jabra, Key-Link, Konftel, LightningFAX, MCS, Netgear, Plantronics, Polycom, Powerware, Repartee, Samsung, Shoretel, Speech Design en Tiptel biedt Televersal een One Stop Shopping concept.

Maarten Tops, vestigingsmanager Televersal Nederland: "Deze certificering is een bevestiging van onze kennis op de totale communicatieomgeving. Voor ons is dit een mooi moment maar Televersal zal blijven investeren in kennis om zo onze partners nu en in de toekomst maximaal te ondersteunen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2727405). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.