Managed hosting door True

Intel introduceert nieuwe generatie processors

 

Intel Corporation introduceert een nieuwe familie processors op basis van de Intel XScale-technologie, die geschikt zijn voor verschillende vormen van draadloze breedbandtoegang.

De nieuwe Intel PXA27x-processor biedt voldoende rekenkracht om mobiele telefoons te voorzien van volledige videoconferentiemogelijkheden en PDA’s van videomogelijkheden met DVD-kwaliteit.

De processor bevat verschillende nieuwe technologieën voor multimediatoepassingen, laag stroomverbruik en beveiliging voor mobiele telefoons en PDA’s. De nieuwe processor van Intel biedt meer verwerkingskracht en voorziet ook in de nieuwste mogelijkheden voor ’stacked packaging’ waarmee extra Flash-geheugen toegevoegd kan worden. Verder introduceert Intel een nieuwe Multimedia Accelerator voor 3D-rendering en geoptimaliseerde software en referentieontwerpen waarmee producenten van mobiele telefoons en PDA’s hun toestellen sneller op de markt kunnen brengen.

'Ontwikkelingen op het gebied van draadloos breedband vereisen een nieuw soort draadloos toestel', zegt Sean Maloney, executive vice-president en general manager van de Intel Communications Group. 'Nu steeds meer vormen van draadloze-breedbandtoegang beschikbaar komen - 3G, WiFi of WiMAX - moeten mobiele apparaten hogere prestaties kunnen leveren met een laag stroomverbruik.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/272726). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.