Managed hosting door True

HP ProCurve voltooit overname Colubris

 

HP ProCurve heeft de overname van Colubris Networks, Inc., een private Amerikaanse leverancier van intelligente draadloze netwerken aan grote organisaties en serviceproviders wereldwijd, afgerond. Dit heeft het bedrijf vandaag bekendgemaakt.

HP zal de uitgebreide productlijn integreren in het productportfolio van ProCurve Networking. Dit zal het bereik van HP ProCurve in verticale markten als hospitality, transport, gezondheidszorg, manufacturing, dienstverlening en onderwijs vergroten.

HP ProCurve zal de Colubris Networks Intelligent Mobility Solution naast de HP ProCurve Mobility Solutions voeren, zodat klanten de keuze hebben tussen geïntegreerde en overlay draadloze oplossingen. De Colubris Networks Intelligent Mobility Solution levert producten op het gebied van draadloze geïntegreerde toegang, beheer en beveiliging, als ook de 802.11n standaard. Al deze producten zorgen ervoor dat het bereik en de impact van spraak-, data- en multimedia-applicaties van serviceproviders worden vergroot.

De klanten van HP ProCurve en Colubris blijven volledige ondersteuning voor beide productlijnen ontvangen. Daarnaast worden de Colubris resellers uitgenodigd om zich aan te sluiten bij het HP ProCurve Channel Partner Program.

De acquisitie is voltooid op 1 oktober 2008. HP ProCurve maakte op 11 augustus de intentie om Colubris Networks over te nemen bekend. Financiële details van de transactie zijn niet bekendgemaakt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2725132). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.