Managed hosting door True

De manager als verbindende schakel

 

Verandering kun je niet managen, maar wel faciliteren. Dat is de leidende stelling tijdens het Nationaal Implementatie Congres, dat op 7 november in Hart van Holland in Nijkerk plaatsvindt.

Het congres richt zich op managers, bestuurders en leidinggevenden, waaronder ook uit de ict-sector. Het Nationaal Implementatie Congres zegt voor deze groep op 7 november de ‘guts & tools' te geven om in de eigen organisatie mensen te faciliteren door middel van verbindend leiderschap. Een manager moet volgens de organisatie een inspirerende schakel zijn, die faciliteert en kansen aanreikt.
Tijdens het congres spreken bekende Nederlandse en internationale managers over hun vernieuwende inzichten en ervaringen. Ze geven ze inzicht in ‘best practices' en ‘worst case scenario's'. Een van de sprekers is spreekt Roel Louwhoff, ceo van British Telecom Operate.

Er zijn verder diverse 'Side Events' te bezoeken zoals Speedcoaching, een Boekenshop en een kennismaking met Microsoft - de Praktijk. Parallel aan het middagprogramma wordt er een start gemaakt met de exclusieve Masterclass van David Cooperrider.

Op het Nationaal Implementatie Congres worden ook het nieuwe Pentascope boek 'Implementatiekunst' gepresenteerd en wordt de Nationale Implementatie Prijs uitgereikt.

Locatie Nationaal Implementatie Congres:

Hart van Holland
Berencamperweg 12
3861 MC Nijkerk
Postbus 1099
3860 BB Nijkerk
www.implementatiecongres.nl
info@implementatiecongres.nl

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2723408). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.