Managed hosting door True

Veritas promoveert Simac en Open Solution Providers

 

Veritas Software Corporation, leverancier van storage-softwareoplossingen, heeft Simac ICT en Open Solution Providers benoemd tot Enterprise Elite Partners.

Deze hoogste Veritas-partnerstatus is voorbehouden aan partners die hoogstaande technische expertise in de verkoop en ondersteuning van haar oplossingen kunnen garanderen en daarnaast een bepaald omzetvolume hebben behaald. Veritas selecteert partners die investeren in opleiding en training van zowel technici als salesmedewerkers, en die hun expertise inzetten voor de succesvolle afronding van implementaties.

Open Solution Providers (OSP) levert uiteenlopende diensten die voornamelijk gericht zijn op de aandachtsgebieden high-availability, security en systeemperformance. OSP richt zich met zijn dienstverlening voornamelijk op overheidsinstellingen, gezondheidszorg en de telecommunicatiesector.

Simac ICT levert een breed dienstenpakket op het vlak van ICT-infrastructuren, uiteenlopend van project- en facility-management tot en met managed services, detachering en productlevering. Simac richt zich met name op de gezondheidszorg, handel/industrie, finance, overheid, retail, bouw en logistiek.

Enterprise Elite Partners van Veritas profiteren van extra ondersteuning op het gebied van sales, marketing, installatie en technologie. Zo beschikken partners met deze status over een dedicated accountmanager en een hotline met Veritas.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/272289). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.