Managed hosting door True

Vesta Partners koopt Haags EAM Consultants

 

Het Amerikaanse Vesta Partners heeft EAM Consultants uit Den Haag gekocht. Beide bedrijven leveren SAP-diensten op het vlak van asset management: het beheer van bedrijfsmiddelen.

Vesta Partners wil met de overname van EAM Consultants een ingang op de Europese markt creëren. Volgens topman Mike Maiolo versterken beide bedrijven elkaar: ze zijn allebei gespecialiseerd in het beheer van bedrijfsmiddelen, met name via softwaremodules van SAP ('asset management').

Bij Vesta Partners, met het hoofdkwartier in Stamford, Connecticut, werken zo'n 35 man. EAM Consultants, dat verder gaat onder de naam Vesta Partners, telt een twintigtal personeelsleden. Het bedrijf, met Den Haag als uitvalsbasis, werd in 2006 opgericht door Walter Wijnands en Jan Hop, twee ervaren krachten uit de erp (enterprise resource planning)-wereld. Een overnamesom is niet bekendgemaakt. Wijands en Hop treden toe tot het managementteam van Vesta Partners.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2707506). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.