Managed hosting door True

SNE voegt Double Take van NSI toe aan portfolio

 

SNE, gespecialiseerd in het leveren en implementeren van storage-oplossingen, breidt het assortiment uit met Double Take van NSI Software.

Met Double Take kunnen bedrijven realtime back-ups maken. De Double Take-toepassing bekijkt wijzigingen aan bestanden op bitniveau en slaat alleen die veranderingen op. Hierdoor is een lange downtime vanwege back-upwerkzaamheden niet langer noodzakelijk.
 
Door de snelle verwerking van wijzigingen is een server na een crash snel weer hersteld. Bij gebruik van een offsite back-upserver is ook bij fysieke rampen geen gevaar voor de data en is het systeem binnen minuten weer actief.
 
NSI Software is een Amerikaanse ontwikkelaar van recoveryproducten en –diensten. Double Take vormt de basis van de gehele productlijn en NSI heeft met behulp van deze software de laatste jaren standaarden ontwikkeld voor storage- en recoverytoepassingen. Double take is ontworpen met behulp van de gepatenteerde STAR (Sequential Transfer Asynchronous Replication) technologie. Double Take is goedgekeurd voor Microsoft Servers en geschikt voor alle standaard netwerkprotocollen (IP, LAN, WAN, VPN en NAT), waardoor de implementatie geen extra investeringen in infrastructuur met zich meebrengt.
 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/270131). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.