Managed hosting door True

Eerste stap naar standaard netwerkvideo-interface

 

Axis Communications, Bosch Security Systems en Sony Corporation introduceren het Open Network Video Interface Forum (ONVIF). Dit forum is een eerste stap richting de gezamenlijke ontwikkeling van een wereldwijde onafhankelijke standaard interface voor netwerkvideoproducten.

Met de ONVIF-interface moet het eenvoudiger worden om netwerkvideoproducten van verschillende fabrikanten te integreren. Daardoor kunnen integratoren en consultants beter gebruik maken van en adviseren over de vele technische mogelijkheden van netwerkvideo en krijgen gebruikers de beschikking over een kosteneffectieve, flexibele bewakingsoplossing zonder risico's. Het ONVIF heeft daarnaast als doel om de acceptatie van netwerkvideoproducten binnen de beveiligingssector te versnellen.

Geïnteresseerde partijen kunnen zich registreren voor participatie via de website http://www.onvif.org/. Deze site biedt antwoorden op de meest gestelde vragen en meer informatie over de voordelen van een wereldwijde standaard.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2698433). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.