Managed hosting door True

Khaleghi: 'Triple P staat niet te koop'

 

Triple P voert geen overnamegesprekken. Dat zegt Fezi Khaleghi Yazdi, grootaandeelhouder/ bestuurder van de automatiseerder uit Vianen. Het bedrijf verkeerde in zwaar weer, maar noteert volgens Khaleghi inmiddels weer zwarte cijfers.

Triple P heeft de afgelopen jaren een steeds groter verlies geleden. Hulp van buitenaf moest de automatiseerder uit Vianen er weer bovenop helpen. Fezi Khaleghi Yazdi, de grote baas van Triple P, erkent dat er in april gesprekken zijn gevoerd met concurrent Detron. In zijn ogen ging het niet om een overname maar om een investering. "Er waren ook andere partijen met wie we daarover in gesprek waren. Het financiële gat is uiteindelijk opgevuld door twee activiteiten te verkopen, een reorganisatie door te voeren en extra steun te krijgen van bestaande aandeelhouders."

De twee takken die Triple P afstootte, zijn de verlieslijdende mediadivisie, verkocht aan Thieme ICT Services, en de detacheringsgroep die voor Schiphol werkte. De luchthaven heeft dit personeel (een twintigtal medewerkers) overgenomen. Naar aanleiding van deze vervreemdingen ontstond er - in de woorden van Khaleghi - een disbalans tussen de overhead en de rest van de organisatie. Met als gevolg: een nieuwe reorganisatie waarbij 24 medewerkers zijn afgevloeid.

Na de herstructurering concentreert Triple P zich op advisering, levering en beheer van ict-infrastructuren. Een belangrijk contract is dat rond OverheidsTelecom2006. Triple P is een van de OT2006-contractanten en sloot eind mei een meerjarenovereenkomst met het ministerie van Financiën voor de vernieuwing van zijn telefonieomgeving.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2696915). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Mooie praatjes vullen geen gaatjes. Iedereen die zich afvraagt hoe het met onze vriend Fezi gaat moet maar eens een creditcheck laten uitvoeren. De reden waarom geinteresseerde partijen afhaken is omdat het bedrag wat deze meneer wil hebben buitensporig hoog is.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.