Managed hosting door True

Motiv IT masters is Check Point Premier Partner

 

Benoeming van Motiv IT masters tot Premier Partner is gevolg van groei in Check Point oplossingen.

Check Point Software Technologies heeft Motiv IT masters per april 2004 benoemd tot Premier Partner van Checkpoint. De groei in Check Point oplossingen en het opbouwen van een uitstekend track record op het gebied van security heeft ertoe geleid dat Motiv per april is benoemd tot Premier Partner van Check Point. De partnerstatus van Check Point biedt Motiv veel toegevoegde waarde op gebied van ondersteuning bij verkoop en support van Check Point oplossingen. In het kader van dit premier partnership heeft Motiv het afgelopen jaar veel geïnvesteerd in training en certificering van de security consultants binnen Motiv. Motiv ontwerpt, bouwt en beheert security oplossingen voor networking, database en web services.

Security en Motiv
Samen met Check Point is Motiv in staat om passende beveiliging te leveren op het gebied van perimeter security, internal security en web security. Check Point staat bekend als uiterst innovatief op het gebied van Internet en Netwerk security. Zo levert Check Point met behulp van Application Intelligence en Smartdefense de hoogst haalbare mate van beveiliging op het gebied van firewalls.

Motiv ontwerpt, bouwt en beheert security oplossingen. Motiv kan daarbij de Check Point oplossingen leveren als een managed service. Motiv verzorgt in dit geval het beheer van de Check Point oplossing. Op die manier hoeft de eindgebruiker zelf geen specialistische kennis op te bouwen op het gebied van security. Motiv beschikt hiervoor over een op ITIL-standaard ingerichte servicedesk als spil voor onze services. De servicedesk beschikt over Check Point gecertificeerde engineers die vragen kunnen beantwoorden, incidenten oplossen, patches & nieuwe releases installeren en defecte apparatuur – waaronder Nokia appliances - binnen gestelde tijd kunnen vervangen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/269680). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.