Managed hosting door True

BAS-onderdelen Capgemini mogelijk naar Sogeti

 

Een deel van het voormalige Getronics-onderdeel Business Application Services (BAS), dat onlangs voor 225 miljoen euro werd overgekocht door Capgemini, komt misschien bij Sogeti terecht. Dat zegt Sogeti-ceo Jeroen Versteeg tegen Computable.

Bij de integratie van het voormalige Getronics-onderdeel Business Application Services (BAS) door Capgemini kan een deel terechtkomen bij Sogeti. Sogeti is een dochteronderneming van de Franse beursgenoteerde onderneming. Sogeti-ceo Jeroen Versteeg bevestigt dat hij meepraat over de integratie van BAS binnen de CapGemini-organisatie. Onderdelen zouden bij Sogeti terecht kunnen komen.

"De discussie over de integratie van BAS loopt nog. Ik kan daar geen uitspraken over doen", vertelt Jeroen Versteeg Computable. "Maar ik zit daar wel bij aan tafel. Alle mogelijke scenario's rondom de integratie van BAS worden besproken. Of er onderdelen bij Sogeti terecht kunnen komen? Natuurlijk kan dat."

Sogeti heeft voor het komende jaar als speerpunt het uitbreiden van offshoring naar India. Ook BAS is in India actief. Versteeg: "Er wordt ons niets toegeschoven en wij hebben ook niets nodig. BAS werkt in India samen met een partner, Mindtree. Wij geloven in het integreren van offshoring in de eigen processen. Dat lukt je niet met een partner. Processen, methodieken en mensen moeten naadloos op elkaar zijn afgestemd."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2689374). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.