Managed hosting door True

Simac maakt meer winst bij gelijke omzet

 

De Nederlandse dienstverlener Simac Techniek groeit vooral in België. Het bedrijf maakt meer winst bij een gelijkblijvende omzet. In 2009 wil de onderneming inzetten op de sectoren onderwijs, gezondheidszorg en infrastructuur.

Simac Techniek maakte het eerste halfjaar van 2008 meer winst bij een gelijkblijvende omzet. De omzet van het bedrijf bedroeg het eerste halfjaar 71 miljoen euro. De winst steeg met 9,6 procent naar 38 miljoen euro.

Het bedrijf deed vooral goede zaken in België. Vorig jaar was deze vestiging nog verliesgevend. Algemeen directeur Erik van Schagen vertelt in het Financieel Dagblad: "We hebben daar in de kosten gesneden en niet-rendabele projecten afgestoten." De ict-dienstverlener nam in België maatregelen om de kosten te reduceren. Ook concentreert het zich in deze regio op hoogwaardige diensten. Een kwart van de omzet van de dienstverlener kwam in 2007 uit België.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2687331). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.