Managed hosting door True

Team Central Point op creatieve wijze gefinisht

 

Tijdens de zes uur durende endurance race op het circuit in Assen is Team Central Point woensdag 27 oktober op creatieve wijze gefinisht.

Creativiteit heeft het team van Central Point gisteren uiteindelijk toch over de finish gebracht. Tijdens de zes uur durende race heeft het team constant op een vierde tot zesde plaats gereden. In het laatste kwartier van de race bleek echter dat er toch net een paar liters te weinig benzine waren getankt om de finish te kunnen halen. Op een creatieve wijze is toch nog de eindstreep gehaald; al schuddend met de auto is de pitstraat gehaald voor een snelle tankbeurt. Helaas moesten zij hierdoor wel twee plaatsen afstaan en is het team uiteindelijk zevende geworden. Geen podiumplaats, maar wel een bewijs van creativiteit. Op het kantoor van de internet retailer was het ondertussen feest. Central Point kreeg te horen dat zij in 2008 wederom in de Deloitte Technology Fast 50 staan. De definitieve plaats in deze prestigieuze lijst wordt op 9 oktober aanstaande bekend gemaakt tijdens de feestelijke Deloitte Fast 50 Award Ceremony.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2686570). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Gefeliciteerd met de Fast 50 nominatie. Jullie verdienen het!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.