Managed hosting door True

'Pimp up time' bij Actebis

 

Actebis heeft voor haar klanten weer een actie bedacht, genoemd PIMP UP TIME! Deze campagne is inmiddels gestart en loopt tot en met de maand oktober van dit jaar. Tijdens deze drie maanden kunnen de klanten van Actebis hun winkel, hun sales én hun marge 'pimpen'.

De PIMP UP TIME campagne bestaat uit drie verschillende acties, welke elk een looptijd van een maand hebben. Tijdens de verschillende actieperioden ontvangen de klanten van Actebis PIMPS (punten). Deze PIMPS ontvangen zij gratis en automatisch bij aankoop van producten van de deelnemende vendoren. Deze PIMPS kunnen vervolgens ingewisseld worden voor de dan geldende aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn afgestemd op de actiecampagne van die maand en zijn zonder enige twijfel allemaal geweldige middelen om te pimpen!

De drie verschillende acties van de PIMP UP TIME campagne zijn PIMP YOUR STORE, PIMP YOUR SALES en PIMP YOUR MARGIN. De klanten kunnen met de PIMPS achtereenvolgens hun winkel een nieuw jasje geven met het aangeboden promotiemateriaal, traffic genereren naar hun winkelvloer met de aangeboden marketingtools en de consument laten profiteren van spectaculaire aanbiedingen.

PIMP YOUR STORE
Bij de PIMP YOUR STORE actie, welke loopt van 1 t/m 31 augustus 2008, kunnen de klanten van Actebis hun winkel pimpen. Om hun winkel te pimpen, kunnen ze PIMPS inleveren voor promotiemateriaal voor de winkel. Zoals lichtdisplays, storestoppers, brochurezuilen, informatiestandaards en nog veel ander promotiemateriaal.

PIMP YOUR SALES
Bij de PIMP YOUR SALES actie, welke loopt van 1 september t/m 30 september 2008, kunnen de klanten hun sales pimpen. Om hun sales te pimpen, kunnen zij hun PIMPS inleveren tegen verkoopondersteunende middelen die ingeschakeld kunnen worden; zoals het plaatsen van advertenties, het inzetten van promotieteams, het drukken van actie leaflets en dergelijke.

PIMP YOUR MARGIN
Bij de PIMP YOUR MARGIN actie, welke loopt van 1 oktober t/m 31 oktober 2008, kunnen de klanten hun marge pimpen. Om hun marge te pimpen, kunnen de klanten hun ontvangen PIMPS inleveren tegen kortingsacties, gratis producten, en dergelijke.

De deelnemende vendoren aan deze campagne zijn: Toshiba, Kaspersky, MSI, Microsoft, Fujitsu Siemens, BenQ, Epson, Abbrazzio, Eminent, NETGEAR, Club3D en Conceptronic.

Voor meer informatie over de Actebis PIMP UP TIME campagne kan met terecht op www.actebis.nl of bellen met 030 - 6084700.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2668719). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.