Managed hosting door True

McAfee en Toshiba gaan partnership aan

 

McAfee kondigt een overeenkomst aan met Toshiba. Op de notebooks bestemd voor consumenten en voor het MKB wordt in de regio's Europa, Midden Oosten en Afrika een 30 dagen trialversie van McAfee's Internet Security Suite met SiteAdvisor geïnstalleerd.

"We zijn erg blij dat we Toshiba's producten in deze regio's kunnen voorzien van onze proactieve online security suite. Het is onmiskenbaar dat security een wereldwijde kwestie is en deze uitbreiding vergroot onze aanwezigheid in meer dan 120 landen waarin McAfee actief is," zegt Todd Gebhart, senior vice president en general manager van McAfee consumer, mobile en small business. "Door onze bekroonde Internet Security Suite beschikbaar te stellen op het moment van aankoop van een nieuwe PC, vergroten Toshiba en McAfee het aantal mensen dat er zijn voordeel mee kan doen vanaf het moment dat de PC opstart."
McAfee's Internet Security Suite zorgt ervoor dat consumenten en hun families veilig zijn voor online gevaar. De suite bestaat onder andere uit anti-virus, anti-spyware, anti-phishing, anti-spam, firewallbescherming, een tool voor ouderlijk toezicht, identiteitsbescherming en een programma dat advies uitbrengt over het bezoeken van veilige websites.
"McAfee 's Internet Security Suite biedt uitgebreide beveiliging en dagelijks automatische updates. Consumenten zijn daardoor volledig beschermd tegen de nieuwste online gevaren zonder dat zij handmatig hun software hoeven te updaten," aldus Thomas Teckentrup, general manager computer systems EMEA bij Toshiba. "Deze samenwerking is een aanvulling op onze state-of-the-art productlijn, waarmee onze klanten hun voordeel kunnen doen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2665277). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.